EPS Lites a 6 důvodů, proč ji chtít

Vydáno: 7. 2. 2023

Kvalita dodávaných zařízení, adekvátní cena a vybraný a prověřený dodavatel požárních systémů jsou důvodem, proč v TOP security využíváme k instalaci elektronických požárních systémů EPS Lites.

Česká společnost Lites Liberec s.r.o. je jediným českým producentem elektronických požárních systémů. EPS Lites výrobky sama vyvíjí, testuje a produkuje. Díky tomu je zajištěna jejich vysoká kvalita. Dlouhou životnost zase zaručují i jednotlivé komponenty, které jsou odebírány od spolehlivých a prověřených dodavatelů.

Výhody EPS Lites:

  1. Jednoduchá instalace
  2. Využitelnost pro širokou škálu objektů
  3. Nízké náklady
  4. Široká nabídka výrobků
  5. Moderní a stále upgradované systémy
  6. Systém pod kontrolou díky aplikaci

1. Jednoduchá instalace

Nespornou výhodou EPS Lites je možnost instalace nejen do nových objektů, ale i do objektů rekonstruovaných. Bez problému je možné napojení na stávající kabeláž. 

Využitelnost pro širokou škálu objekt

Instalace EPS Lites je možná nejen do nemocnic, provozoven, výrobních hal a objektů, skladů, hotelů, soukromých nemovitostí, ale i do železničních vagonů, stříkacích i lakovacích kabin nebo speciálních strojů a zařízení.

2.  Nízké náklady

Vysoká kvalita a cenová dostupnost jsou další výhody, proč je EPS Lites tolik oblíbeným řešením. Instalace na původní kabeláž zajistí také to, že není nutná dlouhodobá odstávka systémů, napojení je rychlé a snadné, čím vzniká další úspora.

3.  Široká nabídka výrobků

K zajištění požární ochrany v rámci EPS Lites slouží ústředny, tabla obsluhy a další přípojná zařízení, hlásiče pro adresovatelný analogový systém, který obsahuje automatické, konvenční, tlačítkové a lineární hlásiče. Dále pak zásuvky a svorkovnice, vstupní a výstupní linkové prvky a paralelní optická signalizace. Pro konvenční systémy jsou dostupné hlásiče automatické i tlačítkové, zásuvky, svorkovnice a paralelní optická signalizace. Dále pak EPS Lites nabízí měřící, zkušební a montážní kabely a přípravky, další speciální zařízení a prvky EPS určené pro vagóny. 

4. Moderní a stále upgradované systémy

Nejnovější výzkum a technologie, vývoj vlastních systémů s využitím získaných poznatků umožňují EPS Lites poskytnout vše, co nároční klienti v dnešní době vyžadují.

5. Systém pod kontrolou díky aplikaci

Snadné ovládání je další výraznou výhodou systémů EPS Lites. Aplikace, kterou je možné instalovat do tabletů i telefonů, se velmi jednoduše ovládá a je určena pro ústředny MHU 116/117 a využívají ji jak servisní technici, tak koncoví zákazníci. Tato aplikace umožňuje paralelně zobrazit displej a ovládací panel ústředny EPS. Díky sledování stavu celého EPS, ovládání ústředny i celého systému a stahování událostí budete mít systém stále pod kontrolou.

Instalace EPS Lites realizujeme jak u nových klientů, tak u těch, se kterými v TOP security spolupracujeme dlouhodobě. Dále naše firma poskytuje další důležitou službu: servis a revize EPS. Díky nim bude EPS fungovat bez problémů a plnit svou funkci na 100 %.

Několik příkladů, kde jsme EPS Lites již instalovali:

Galerie

EPS Lites a 6 důvodů, proč ji chtít